Giv os en opgave

FOOTBALANCE/SÅLER

Footbalance - kun hos INTERSPORT

Omkring 75 % af den voksne befolkning har en ukorrekt fodstilling, som bl.a. kan føre til problemer med ben, hofter, ryg, nakke og skuldre.

Konceptet Footbalance er det første til at analysere fødder og personligt specialfremstille indersåle i butikken på kun 10 minutter, hvorefter du kan lægge de helt nye specialfremstillede indersåle ind i dine sko med det samme!

Footbalance-indersålene er blevet udviklet til at understøtte foden og forebygge samt afhjælpe forkerte stillinger. Individuelt udformede såler har eksisteret i mange år. Derimod har produktions-processen været dyr og leveringstiden lang, og derfor har specialsåler oftest kun været solgt via specialbutikker.

Med Footbalance er de specialfremstillede såler blevet tilgængelige for et langt større publikum, fordi systemet let kan praktiseres af f.eks. sportsbutikker og leveringstiden er reduceret til 10 minutter. Footbalance-indersåle passer til alle fødder og øger ens velvære, præstation, bekvemmelighed og glæden ved at bevæge sig. Ifølge statistikkerne* lider over 70 % af verdens befolkning af problemer forårsaget af forkert fodstilling, f.eks.

- smerte i akillessenerne
- plantar fasciitis
- trochanter bursitis

Uden de rigtige foranstaltninger vil forkerte fodstillinger forårsage slid af leddene i ankler, knæ, hofter og ryg.

Konceptet Footbalance vandt prisen InnoFinland i 2006, som blev uddelt af den finske præsident. *American Association of colleges of podiatric medicine, Podiatry Insurance Company.

Hvordan foregår det?

Produktionen af sålerne foregår ved, at kundernes fødder analyseres vha. et po-doskop og sålerne formes efter opvarmning, så de passer præcist til kunden. Så snart sålerne er skåret til, kan kunden tage sålerne med sig hjem.

Udviklingen af Footbalance er foregået i samarbejde med læger, fodspecialister samt top sportsatleter og efter at være blevet testet på mere end 10.000 forbrugere blev Footbalance introduceret på det finske marked i september 2006. Sålerne er med til at korrigere for inkorrekte fodstillinger, ligesom de kan have en forebyggende effekt og kan bruges i alle typer fodtøj – fra almindelige sko til ski-støvler, løbesko, rulleskøjter, fodboldstøvler osv.

Åbningstider: mandag til onsdag kl. 10:00-17:30 | torsdag til fredag 10:00-18:00 | lørdag 10:00-14:00
Kontakt: Nygade 8, 4300 Holbæk. Tlf. 59 44 17 48 / e-mail:holbaek@intersport.dk